BE MY FOLLOWER OK . THANK YOU , I WILL FOLLOWED YOU BACK .

About Me

My photo
nama saya DG SITI AISHAH . call jee scha for nick name . ofcorz i'm MUSLIM i'm (f) female . sweet 14 a.k.a 14/4/1998 . tiada yang menarik , cuma seorang yg sgtsgt FRIENDLY . SINGLE BUT NEVER AVAILABLE . LOVE ALLAH . love my family , mom ,dad , bro . love my besties . love my PET . LOVE YOU .

Sunday, 2 December 2012

COME AGAIN WITH .....


ASSALAMUALAIKUM
HyeHyeHye .
hahahahaha , sebelum buad entry ketawa dulu puas-puas xD
berapa lama nda d update nie ,
berabuk gilaaa , best lagi masuk kandang kambing dari masuk ini blog kann ? xD hahah!
tapi ada aku kesahh ? tidakk okee .
blog aku , sukati aku laa mau buad entry kaa tidakk .
borink bahh nhe , buka fesbukk nda d suruhh ! eshhh . 
haha , tapi nda apaa . bukan aku takut , tapi saya patuh sama sii bos *tabik*
sii bos ? hahahha! boypren baruuu laa apa lagi .
takut bah dia kalau-kalau aku menyundall sana d fb . haha!
paling gila lahh aku . bapa hari-hari larang buka fesbukk saya cuma senyum n teruskan online ! ;D
sekali dia suru satu kali , langsung nda mau sentuhhh .
apa nhe apa nhee ? kuasa sintaaa laa kata kan *puihh puihhh*
hahha! minta maaf oke , cik aishah tak berapa suka guna perkataan CINTA . euu !
lagi pun dia baik sama aku , satu benda paling aku suka .
dia tidakkk getek macam lelaki lain .
jajal-jalan nya tetap membawa kejalan yang benarr xD
nda picayaaa ? apa dia cakap ?
'' sembayang awas mun tinggal , baju jangan ketad-ketad misti panjang tangan''
awwww , cair buss ulihnyaaa ;333
nda pernah ex-2 ku dulu cakap macam ini , pity me .
actually aqw memang TERperasan sama iya taim camping bulan 3 etu hari lagi ,
mana endaa , dia selalu masuk kemah Benoni ,
mau nda mauu liat seja lah mukanya .
aku cerrr la nhe kan sama iya pasal benda nhe . wottswotsss !
mau tau apa dia balas ?
''elehhh , macam lah aku nda perasan kau balik-balik liat aku''
ohhhhmaiii! kedapatan ehh menstalk kedidia saja . 
malu siottttt aku nongss!
tapi memang tidak dapat di nafikan yang dia ni jajal !
actually taun lepas dia skolah kat skolah aku jugak ,
tapi mimang kami nda saling kenal lah masa thu ,
tapi sampai pertengahan taun dia pindah :( awlolo.
sebab dia pindah pun agak lucu .
dia GADUH sama CIKGU m*h*** . hahah!
gara-gara cikgu hensom etu marah pasal dia buad parit d rambut xD
ujung-ujung pindah pigi takis .
dia nda mau aku buka fb lagi , pasal iya cakap fesbuk boleh jadi sebab pasangan break ,
dia selalu alami , dia nda mau benda yang sama jadi sama kami :)
aku paham , lagipun aqw nda mau pisah sama iya ,
melainkan semua sudah tertulis d Lauhul Mahfus :)
iya baikkkk . hahaha!
dia ini taiko oke , siapa nda kenal . 
 aku memang suka ada boyfren taiko nhe , sanang kana jaga .
siapa kacauuu pecahhh , oke ?
n then satu lagi special , dia nda romantik .
aku paling nda sukalah sama lelaki yang kuat berjanji !
tepati ? sangatttt tidakkk . huhhhh , shuh jauh-jauh kalau kamu jantan begituh .
tapi diaa ? dia nda pernah menjanjikan apa-apa . harituh aku cakap
''tidak mahu pisah oke''
dia balass . ''jangan terlalu berharap'' soo sweet :)
misti kamu pelik kan ? kamu misti lagi suka jawapan ''oke saya janji sayang''
hahaha! aku lain . puas suda lelaki bejanji sama aku ,
nda mau kasi tinggal laa , sayang sampai mati lahh .
ujung-ujung ? makan tai lah kau sana .
satu jaa cara aku .
ACTING LIKE TRUST , ITS ENJOYY LIFE MAAA~
aku try . bagi kasih sayang , bila suda d tipu steady seja lah.
selalu aku buadd . tapi memang nda dapat d tipu .
bila sunyi misti lahh teringat ex kan masa single dulu .
teringat nda salah , mengingat itu salah .
take a note ;)
27 / 11 / 12 bermula kisah kitorang ,
bersaksikan bangunan-bangunan warna warni d Kuala Lumpur .
hari-hari kami misti gaduhh xD bukan betul-betul lahh ,
kira-kira lawan-lawan cakap macam thu .
aku sayang iya lah yang pasti :) cinta ? belum masanya .
hoiii , PMR pun balum lapas .
oke-oke . penat suda tangan nhe type-type .
sooo ? kbyeee .
out duluannn :)
 
 
 

hey . dah bace ? alhamdullillah . jgn lupa tinggalkan jejak oke

No comments:

Post a comment

HEY , DAH BACA KAN ? APA LAGI , COMMENT LERRR . NOKTAH PUN TAKPE !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...