BE MY FOLLOWER OK . THANK YOU , I WILL FOLLOWED YOU BACK .

About Me

My photo
nama saya DG SITI AISHAH . call jee scha for nick name . ofcorz i'm MUSLIM i'm (f) female . sweet 14 a.k.a 14/4/1998 . tiada yang menarik , cuma seorang yg sgtsgt FRIENDLY . SINGLE BUT NEVER AVAILABLE . LOVE ALLAH . love my family , mom ,dad , bro . love my besties . love my PET . LOVE YOU .

Sunday, 1 January 2012

ORANG ISTIMEWA .

halu , haluu . sii aishah datang lagi :)
okey . aQ tau c urg istimewa mmg sedang baca ni entry kan .
HAHAHA . rajin dia tnya aQ hapdett kaa inda ini belog .
eya bah . aQ update lah ni . hhe .
siapa etu org istimewa ? HAHA . ya , dia mmg istimewa :p
kenapa ia dapat gelaran etu ? kjap , ingat balik . hhe .
aaa . dia cakap aQ chumel . aQ cakap "ohh . bnyk cakap . kw urg ke-100 kali"
dia ckp "ohh . orang istimewa lah aQ ni kalau mcm tu" aQ kasi "eya" sejalah .
n smpai skrg masih lagi ku sebut-2 gelaran dia thu
hahaha . sbnarya nda pun smpai 100 urg ckap aq chumel .
20 pun nda smpai . HAHAHA .
aQ joke seja thu baaa wahai urg istimewa .
hm . dia baik sangat sama aQ .
pasal dia lah aQ langsung nda menangis masa aQ break ngan c zul .
hhe . thankss aa . dia yg hibur aQ smpai skrang ni .
dia cakap dia janji mau buad aQ ketawa seja , nda menangis :)
pandai kan dia mengayat ? hahaha . banyak pengalaman bha tu ertinya .
apa lagi dia baik ? neh . actually , kami kenal malam aQ ngan c zul break . HAHAHA
malam tu dia cakap dia mau tukar sim celcom sma mcm aQ .
dia cakap nanti hari ahad , taunya besuk dia suda tukar sim .
yeah . nda abes juga kreditku :p
eee . baik kan dia . sanggup dia berkorban supaya senang cakap-2 sama aQ .
tapi yg sedihnya . dia orang tuaran . jauh gila tu kan ?
susah gila lah juga kami mau jumpa . hhe .
and malam besok nya dia bawa aQ kpel .
mmm . mbah . tak kan aQ nak tolak kan .
dia dah baik sangat ngan aQ .
oke . samadengan , sekarang aQ taken balik . HEHEH .
oke . abess cerita suda . KBAIII .
Empayar Brunei
neh dia . kiut kan .
epss . nama dia lupa .
Mohd Hamizul Bin Wong Tan She .
hhe . Cina-Bajau . tingu seja muka dia tuu .
sahlah kan dia cina . oke . Kbaii

hey . dah bace ? alhamdullillah . jgn lupa tinggalkan jejak oke

3 comments:

  1. MUAHAHA . btul baa by , dri hati yg paling paling dalam ney . HAHAHA

    ReplyDelete

HEY , DAH BACA KAN ? APA LAGI , COMMENT LERRR . NOKTAH PUN TAKPE !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...